martes, 13 de mayo de 2008

Que es ETIC (Eivissa Trobada Internacional de Contact)?

Una de les motivacions principals d'aquesta trobada es justament la relació amb "la trobada", l'intercanvi de coneixements d'aquesta practica. Construir un espai d'exploració i practica del moviment a partir del principis bàsics d'aquesta forma de dansa. Preguntar-se pel contact com una eina escènica i generar debat.
Per això s'ha planificat treballar aproximadament 40h en 5 dies, amb la següent estructura:
Començant el dilluns 1 fins divendres 5 de setembre del 2008; cada dia de 10h a 13h, serà impartida una classe per a tots els nivells de CI. La classe estarà guiada per Eckhard Müller y Daniela Schwartz, mestres convidats.
Desprès hi haurà un descans per a dinar de dos hores aproximadament. Es reprendran les classe a les 15h fins les 18h aprox. En aquestes hores s'impartiran diferents classes amb professors residents a Eivissa, Mallorca i Barcelona; projeccions de vídeos i debats relacionats amb el Contact Improvisació.
Es farà un petit descans per acabar el dia amb un espai de d'improvisació, practica o jam*, que durara fins les 20:30h.
jam*: (Jazz After Midnight ) Es un sigla que el contact ha agafat de les sessions d’improvisació del jazz. La jam en aquesta forma de dansa es un espai obert a la practica i la improvisació. Estaran obertes a la comunitat i als musics que vulguin participar.

No hay comentarios: