martes, 13 de mayo de 2008

CV - Profesores Eckhard Müller & Daniela Schwartz


Daniela Schwartz, (Argentina/Francia) Ballarina, performes, improvisadora i mestre de Contact Improvisació i Composició Instantanea desde 1998. Artista plàstica, graduada en la ESAD (Ecole Superieure des Arts Décoratifs de Estrasburgo) Participa en diversos proyectes, laboratoris, performance en Cuba, Méxic, Usa, Europa y Sudamerica. Influenciada per Martin Keogh, Danny Lepkoff, Nancy Stark Smith, Mark Tompkins, Julyen Hamilton… Invitada com a mestre junt amb Eckhard Müller per diverses companies, institucions, festivals en Europa, USA I Sudamerica. Membre d ela CIA de Dansa Teatre Degadezo, co-crea “Cabine d’essayage », « Parlez-moi d’amour ». ,Dona clases al Teatre Pole Rud, Escola Municipal de Dansa, Teatre Nacional, Universitat de Marc Bloch i CIRA, a Strasburg. Anys en la creació de joyería contemporanea, objectes, textils, estudis de moda, creació de video, instalacions, performance, i els diferents aspectos del cos, van informar el seu entrenament físic i la seva investigació intelectual, cuestionan la idea del “esser huma separt del mon”. En els últims 3 anys assiteix a
Eckhard al desenvolupament de SKIN, projecte interactiu i interdisciplinari de performance.

Eckhard Müller ( Alemania/Francia) Enamorán-se del C.I. al 1988, comenta a estudiar la dansa contemporanea, improvisació i C.I. a Bewengung-art Freiburg, amb Alito Alessi, David Zambrano, Mark Toompkins, Julyen Hamilton, Nancy Stara Smith, Martin Keogh entre d’altres. Ha colaborat amb diferents improvisadors en grups d’investigació i performance, desenvolupant la seva propia comprensió de la composició instantanea com una froma artística. Com a ballarí a treballat amb coreografs com Itzoc Kovac, Mark Tompkins, David Zambrano. Ensenya CI des de 1994 a professionals de la dansa I el teatre, estudiants i no professionals, en centres de dansa del mon sencer. En els tres ultims anys, amb el projecte “TOUR en Sudamerica”, co-ensenya amb Daniela en diverse companyies, institucions i festivals. Fa 20 anys que Eckard esta molt actiu en la construccio i el soport a comunitats de CI a Freiburg i al reste del mon. Es co-fundador del mes gran event de Contact Improvisacio a Europa, Contact Festival Freiburg.

ASENTARSE EN L’ACTE CONSTANT DE CANVI
Comprometen-nos amb el cos/ment, aquest taller ens convida a rebre allo que no esperem amb comoditat i acceptació per habitar el nostre cos en el moment present, deixan el fluxe del moviment surgir en la dansa i deixan que ens porti cap a la tridimensionalitat del espai. Desenvolupant la relació amb el pis revelan les capacitats de la nostra estructura, donan énfasis a la sensacio de levetat i llibertat, al mateix temps que entrenem la noste habilitat per a modular el nostre to corporal com una desposta a les necesitats momentaneas de la dansa.

No hay comentarios: